Deze mensen en honden hebben er stuk voor stuk, op hun eigen manier

mee voor gezorgd dat Dream Team er vandaag staat ❤

KLANTEN

Karlien heeft ons een goede start gegeven om onze puppy op een correcte, en hondvriendelijke manier op te voeden.


Heel aangenaam om te weten dat er steeds iemand klaarstaat met duidelijke antwoorden op al je vragen.


Door de steun en het advies, staan we zekerder in onze schoenen tijdens het opvoeden van Kasper!


Lies & Sascha

Een kleine puppy in huis brengt heel wat

met zich mee, daar kunnen wij ondertussen

van meespreken!


Van zodra Billie bij ons was, hadden we meteen veel vragen en iemand die ons hierin raad kon geven was meer dan welkom. Karlien heeft ons hier uitstekend in begeleid. Ze nam heel wat twijfels weg en gaf ons de bevestiging en zekerheid die we op dat moment nodig hadden.


Zonder al haar goede tips hadden we niet gestaan waar we nu staan! Voor mensen die worstelen met de manier waarop ze bepaalde zaken moeten aanpakken, is Karlien de geknipte persoon.


Ze is oprecht met alles begaan en je merkt gewoon dat ze dit met heel veel passie doet. Billie is ondertussen ook grote fan :-)!


Evelyn & Thomas

Karlien heeft ons goed geholpen, zelfs tijdens de lockdown. Wat moderne technologie allemaal mogelijk maakt!

We hebben al ervaring met honden, maar een Bull Terriër is toch wel een ras apart.

De hondenscholen waren gesloten, maar Karlien schoot ter hulp.

Aïko luistert nu beter naar haar naam en ze schrokt minder tijdens het drinken.

Dank je Karlien!


Bart & Nik

In december 2020 vervoegde Fritz, een Norfolk Terriër, ons gezin. 


Het is onze eerste hond en om hem in de beste omstandigheden op te voeden zochten wij contact met Karlien. 


Haar waardevolle tips, vertrekkend vanuit de gedachte dat je een hond positief moet stimuleren, hebben ons écht op de goede weg gezet. 


Fritz is ondertussen uitgegroeid tot een hele lieve hond/huisgenoot.


Karla & Peter

VRIENDEN & FAMILIE

Mensen die goed zijn voor dieren hebben het hart altijd op de juiste plaats. Karlien is daar het perfecte voorbeeld van.

Erwin

Karlien slaagt erin om met haar vaardigheden onze veeleisende IT-puppy’s, mooi aan de administratieve leiband te laten lopen... Hele opgave, die ze nu toch alweer enkele jaren met verve vervult, geduldig maar kordaat, met veel begrip maar toch strevend naar resultaat, en dat zonder deadlines te missen.


Succes met uw hondenleven Karlien, ik twijfel er niet aan dat u van uw puppy’s evenveel gedaan zult krijgen als van onze consultants.

 

Geert De Winter

Managing Partner

CANGURU – DINGGO

Karlien heeft met rake tips, zelfs vanop afstand tijdens de lockdown, de opvoeding van onze puber mee in goede banen geleid.

Luc

Ik ken Karlien vooral als een verantwoordelijke, betrouwbare en vrolijk aanstekelijke medewerkster. Haar gemeende liefde voor dieren en hun welzijn zag ik groeien tot een constructief doel om haar hobby te kunnen uitbouwen tot haar droom om zo Dream Team in het leven te kunnen roepen. Een project dat ze met haar gekende enthousiasme zeker kan realiseren. Het woord 'hondenleven' krijgt bij haar een geheel nieuwe, prettige invulling.

Chris

Karlien is een enthousiaste dame met een passie voor honden. Ze staat altijd klaar met raad en focust op de dingen die echt het verschil maken.

Lien

Maakt het gedrag van je hond je radeloos?

En denk je "deze situatie is hopeloos"?

Wil je je dier aan de leiband laten lopen, rustig en stil?

En hem laten luisteren wanneer JIJ dat wil?

Dan hebben wij voor jou het perfecte idee!

Contacteer Karlien op dreamteam.be!

Steven

Toen ik Karlien leerde kennen werd er 1 ding me meteen duidelijk. Liefde voor dieren vormt een van de grootste kenmerken van haar bestaan. Gedreven als ze was om haar eigen hondje te verzorgen en op te leiden kwam meteen naar voor. Karlien kennen betekent Zoë kennen. Naast de duidelijke liefde voor haar eigen hondje stond een enorme gedrevenheid voor en kennis inzake de opleiding van elke trouwe viervoeter.

 

Een hond is niet zomaar een hond voor Karlien maar een onmisbaar deel van een familie dewelke je opvoedt volgens de regels van de kunst. Regels die ook duidelijk in haar rijke kennis liggen. Al snel werd duidelijk dat deze liefde niet enkel is weggelegd voor enkel Zoë maar voor alle honden, groot, klein, jong en oud.

 

Kortom, ik ken geen groter dierenvriend en dierenkenner dan Karlien waar ik bij terecht zou kunnen en willen voor vragen of hulp.

Bert

Karlien is een briljante warme vrouw die goed kan meedenken en oplossingsgericht is. Ze kan je op een klare wijze nieuwe perspectieven tonen. Ze slaagt er keer op keer in om alles gestructureerd, duidelijk en gebaseerd op ervaring uit te leggen.


Dit in combinatie met haar liefde voor dieren en haar passie om hondeneigenaars te helpen, maken haar tot een super gedragstherapeute! Karlien zal je helpen het beste uit de relatie tussen hond en mens te halen. Samen met haar eigen hond Zoë zijn ze een dream team en klaar om ook andere teams tot dream teams om te vormen :-)

Nathalie

Karlien is een jonge, dynamische en supersympathieke jonge vrouw met een enorm groot hart voor zowel dier als mens. Deze combinatie maakt dat ze steeds positief en enthousiast in het leven staat. Ik heb haar leren kennen via haar lieve hondje Zoë, terwijl ze nog bezig was met haar eerste jaar “hondengedragskundige” en elke keer weer keek ze uit naar een volgende les om haar kennis te kunnen uitbreiden. Aangezien haar honger naar het helpen van mens en dier zo groot is, gaat ze nu reeds beginnen met advies op maat. Ik wens haar alle succes en ben ervan overtuigd dat ze dat super gaat doen!!!

Tina

Karlien in 1 woord: gedreven! En dan écht in alles wat ze doet. Ze is gepassioneerd door mens en dier en ze zal je ongetwijfeld het beste advies kunnen geven. Ik heb Karlien leren kennen als een warme en zachte persoonlijkheid, jouw (toekomstige) puppy is in de beste handen bij haar!

Helena